موتور آسانسور - قیمت موتور آسانسور - فروش موتور آسانسور

ارسال: بروز رسانی: ۱۳۹۴/۱/۱۹

موتور آسانسور - قیمت موتور آسانسور - فروش موتور آسانسور

موتور آسانسور

موتور آسانسور از مهم‌ترین قطعات آسانسور محسوب می‌گردد. در این بخش به معرفی شرکت‌های فروش انواع موتور آسانسور شامل موتور گیربکس آسانسور و موتور گیرلس آسانسور می‌پردازیم. در آسانسورهایی که از سیستم کششی استفاده می‌کنند نيروی محركه لازم جهت حركت آسانسور توسط بخشی که اصطلاحا موتور آسانسور نامیده می‌شود تامین می‌گردد. موتور آسانسور عموما از یک الکتروموتور کوپل شده به یک گیربکس کاهنده تشكيل شده كه همراه با سیستم ترمز و فلکه سر گیر بکس، روی یک ساختار فولادی به نام شاسی موتور مونتاژ شده‌اند. به این موتورها اصطلاحا موتور آسانسور گیربکس‌دار یا موتور گیربکس آسانسور (Geared traction drives) گفته می‌شود. در موتور گیربکس آسانسور نيروی دورانی با سرعت بالا و قدرت کم توسط گیربکس به نیرویي با سرعت کم و قدرت به مراتب بیشتر تبدیل می‌گردد. موتور گیربکس‌ها بر اساس نوع الکتروموتورشان  به دو کلاس VVVF و ACVV طبقه بندی می‌شوند.
 

موتور گیرلس آسانسور

در مقابل موتورهای آسانسور گیربکسی، امروزه استفاده از تکنولوژی موتورهای بدون گیربکس یا موتور گیرلس آسانسور (Gearless tractin drives) معمول‌تر می‌باشد. حذف گیربکس و در نتیجه کاهش سایز و ابعاد موتور، این امکان را ایجاد می‌کند تا موتور در چاه آسانسور، بدون نیاز به اتاق موتورخانه نصب گردد. بنابراین استفاده از موتور گيرلس آسانسور منجر به ایجاد آسانسور بدون موتورخانه  (ROOM LESS) در سیستم های کششی می‌گردد. حذف موتورخانه می‌تواند باعث صرفه جویی در فضا و کاهش هزینه‌های ساختمانی گردد. از طرف دیگر استفاده از موتور گیرلس آسانسور موجب کاهش لرزش كابین آسانسور در حین حركت و نیز کاهش چشمگیر برق مصرفی می‌شود. در حالی که راندمان موتورهای گیربکس دار عموما کمتر از 50 درصد است، موتورهای گیرلس به طور متوسط دارای راندمانی حدود 98 درصد می‌باشند. همچنین به علت عدم استفاده از روغن در موتور گیرلس آسانسور، این موتورها علاوه بر داشتن سازگاری بسیار خوب با محیط زیست، نیاز به روغن کاری، رسیدگی و مراقبت منظم نیز ندارند. عدم ایجاد حرارت و داغ کردن، سبک بودن و کاهش صدای آسانسور از دیگر مزایای موتور گیرلس آسانسور نسبت به موتور گیربکس می‌باشد. قیمت موتور آسانسور گیرلس عموما دو برابر قیمت موتور گیربکس‌‌ آسانسور است. موتور آسانسور بدون گیربگس دارای برگشت پذیری بالایی بوده و با توجه به ماهیت ترمز الکتریکی در آن‌، انرژی ناشی از ترمز به جای اتلاف به شکل حرارت، مجددا به شبکه تزریق می‌شود.
 

انواع موتور آسانسور

موتورهاي آسانسور توسط شرکت‌های مختلفی تولید شده و با برندها و قدرت‌هاي مختلفی در بازار موجود می‌باشند. انتخاب بهترین موتور آسانسور از میان انواع موتور آسانسور می بایست متناسب با ظرفيت و طول مسير حركت آسانسور صورت پذيرد. موتورهاي آسانسور متداول که در كشور ما نیز عرضه می‌شوند عمدتا ساخت كشورهاي اروپايي نظير ايتاليا، اسپانیا و آلمان بوده و عبارتند از:

-    موتور آسانسور آلبرتوساسی ایتالیا (ALBERTO SASSI)
-    موتور آسانسور الکمپ ایتالیا (ELECOMP)
-    موتور آسانسور مونتاناری ایتالیا (MONTANARI)
-    موتور آسانسور سیکور ایتالیا (SICOR)
-    موتور آسانسور جم ایتالیا (Gem)
-    موتور آسانسور اسپانیایی شیندلر (Schindler)
-    موتور آسانسور اورونا اسپانیا(Orona)
-    موتور آسانسور آلمانی تیسن (Thyssen)
 

موتور آسانسورآلبرتوساسی و الکمپ

در میان برندهای فوق، موتورهای ایتالیایی معروف ترين موتورهاي آسانسور بوده و موتورهایی مثل موتور آسانسور آلبرتو ساسی (موتور آسانسور ساسی) و موتور آسانسور الکمپ (موتور آسانسور الکامپ) اكثريت بازار ایران را  در اختيار دارند. همچنین علاوه بر شرکت‌های فوق، برندهای مختلف چینی (نظیر موتور تورین و موتور آسانسور اتک) و ترک (مثل موتور آسانسور آکار و موتور آسانسور آکیش ترکیه) نیز در بازار آسانسور ایران حضور داشته و به فروش می‌رسند. برخی از این موتورها به جز کشور اصلی، توسط سایر کشورها نیز تولید و عرضه می‌شوند. اغلب شرکت‌های تولید و ارائه موتور آسانسور در ایران دارای نماینده رسمی می‌باشند.
 

 قیمت انواع موتور آسانسور،  قیمت موتور آسانسور ،  نمایندگی موتور آسانسور ، فروش قطعات آسانسور ،  فروش لوازم آسانسور ،  فروش تجهیزات آسانسور

 




مجموعه قوانین | انتقاد و پیشنهاد | درباره ما