درب آسانسور - قیمت و فروش انواع درب آسانسور

ارسال: بروز رسانی: ۱۳۹۴/۳/۲۳

درب آسانسور - قیمت و فروش انواع درب آسانسور

درب آسانسور

داشتن اطلاعات کافی از انواع قطعات آسانسور و خصوصا شناخت کامل از انواع درب آسانسور لازمه پیاده‌سازی و نصب صحیح و مناسب آسانسور در يك ساختمان می‌باشد. با توجه به شرایط ساختمان و چاه آسانسور، در هنگام نصب آسانسورمي‌بايست از مناسب‌ترین و کارآمدترین نوع درب آسانسور استفاده شود. در حقیقت مناسب‌ترین و بهترين درب آسانسور، دربي است که علاوه بر صرف زمان کم جهت باز و بسته شدن، درای عرض مناسبی بوده و امكان تردد همزمان مسافرین را فراهم كند. همچنین انتخاب یک درب مناسب از میان انواع درب آسانسور، به نوع آسانسور و بار اسمی آن نیز بستگی دارد. انتخاب مواردی نظیر طرح و نوع ورق و لولاهای بکار رفته در درب یا رنگ درب آسانسور، متناسب با مکان پیاده‌سازی، نوع آسانسور و نيز خواست و سليقه سفارش دهنده انجام گرفته و باعث تغییر قیمت درب آسانسور خواهد شد. به صورت کلی درب آسانسور از دو درب شامل درب طبقه آسانسور و درب كابين آسانسور تشکیل شده که به شكل همزمان استفاده مي‌گردند. در بعضی مواقع کاببين آسانسور فاقد درب می‌باشد اما در صورت وجود درب کابین، این درب به صورت اتوماتیک خواهد بود. درب طبقات آسانسور نیز ممکن است به شکل اتوماتیک یا غیراتوماتیک (لولایی) باشند.

 

انواع درب آسانسور

قرار گرفتن انواع درب طبقات آسانسور در کنار پیاده‌سازی‌های مختلف درب کابین، انواع مختلفی از درب‌های آسانسور نظیر درب سانترال آسانسور، درب تلسکوپی آسانسور، درب اتوبوسی آسانسور،  درب لولايی آسانسور و ... را به وجود مي‌آورد.

 

درب سانترال آسانسور

در آسانسورهایی که از درب سانترال استفاده می‌کنند پس از توقف كامل کابین، درب کابین آسانسور و درب طبقه آسانسور به شکل اتوماتیک و خودکار از وسط به طرفین باز می‌شوند. به همين دليل به این درب‌ها، درب‌ سانترال آسانسور یا درب وسط بازشو گفته مي‌شود. به شکل معمول فضای مورد نیاز جهت نصب درب‌ سانترال آسانسور بیش‌تر از انواع درب‌های دیگر بوده و درب‌ سانترال آسانسور در آسانسورهايي با عرض چاهک زیاد قابل استفاده است. زمان باز و بسته شدن درب‌ سانترال آسانسور كمتر از زمان مشابه در درب‌هاي تلسکوپي بوده و در این آسانسورها درب آسانسور سریعا باز و بسته می‌شود. اين امر در در ساختمان های بزرگ مي‌تواند يك مزيت حياتي محسوب گردد. با توجه به نوع عملکرد درب‌های سانترال آسانسور این درب‌ها با نام درب تمام اتوماتیک سانترال نیز شناخته می‌شوند.

درب تلسکوپی آسانسور

در درب تلسکوپی آسانسور پس از توقف کامل کابین، درب کابین و درب طبقه به شکل اتوماتیک و خودکار از یک سمت به سمت دیگر باز می‌شوند. به همين دليل به این درب‌ها، درب تمام اتوماتيك تلسكوپي یا درب رو هم باز شو گفته مي‌شود. در برخی از انواع درب‌های تلسکوپی، درب طبقه به شکل اتوماتیک نبوده و می‌باست به شکل دستی و لولایی توسط کاربر باز شود. بنابراین چون در این آسانسورها درب کابین بصورت اتوماتیک و تلسکوپی، و درب طبقه با دست باز و بسته می‌شود، به این نوع از درب‌های تلسکوپی اصطلاحا  درب نیمه اتوماتیک تلسکوپی اطلاق می‌گردد. بازشو درب تلسكوپي آسانسور ممکن است به سمت راست یا چپ بوده و بنابراين این نوع درب‌ها در دو نوع راست بازشو و چپ بازشو ساخته و عرضه مي‌شوند. درب‌هاي اتوماتیک تلسکوپی دو لته بوده و لته‌ها به روی هم باز مي‌شوند به طوری که یکی از لته‌ها با سرعت بیشتری نسبت به دیگری باز و بسته می‌شود.

درب اتوبوسی آسانسور

دراین نوع درب‌ها پس از توقف کابین آسانسور، درب کابین در درون محوطه کابین و به شكل اتوماتیک از وسط به سمت طرفين (یا از یک سمت به سمت دیگر) باز شده اما درب طبقه، لولایی بوده و مي‌باست به شكل دستی توسط کاربر باز گردد. بنابراین چون در این آسانسورها درب کابين آسانسور بصورت اتوماتیک، و درب طبقه با دست باز و بسته می‌شود، به این نوع درب‌ها، درب نیمه اتوماتیک اتوبوسی یا به اختصار درب اتوبوسی آسانسور گفته می‌شود. درب نیمه اتوماتیک اتوبوسی در مکان‌هایی که عرض چاهک کم بوده و فضای کافی در چاه آسانسور جهت نصب درب تلسکوپی وجود نداشته باشد استفاده می‌گردد.

درب لولایی آسانسور

درب لولایی آسانسور ساده‌ترین نوع درب آسانسور است. در واقع پایین بودن قیمت درب لولایی آسانسور تنها مزیت این نوع درب محسوب می‌گردد. تولید درب لولایی آسانسور ساده بوده و در آن، کابین آسانسور فاقد درب و تنها طبقات دارای درب می‌باشند. بنابراين حین حرکت آسانسور، درب‌های طبقات و نیز دیواره بین آن‌ها قابل مشاهده است. با توجه به اينكه درب‌ لولایی آسانسور تنها شامل یک درب و یک چارچوب مي‌باشند،  فضای کمی جهت استقرار آن‌ نياز است. درب‌هاي لولايي آسانسور با زاویه 90 درجه باز شده و در نتجه موجب مسدود شدن راهرو می‌گردند. از ديگر مشكلات استفاده از درب‌ لولایی آسانسور مي‌توان به مشكل بودن باز و بسته کردن درب‌ برای افراد سالمند يا معلول و نيز افزايش زمان رفت و برگشت آسانسور و ايجاد ترافیک در ساختمان اشاره كرد كه به علت عدم وجود سيسم کنترل زمان باز و بسته شدن درب مي‌باشد.

درب اتوماتيك آسانسور

در بعضي مواقع درب آسانسور در دو نوع كلي درب غير اتوماتيك و درب اتوماتيك آسانسور دسته‌بندي مي‌شود. در اين حالت منظور از درب غير اتوماتيك، درب لولايي آسانسور و منظور از درب اتوماتيك آسانسور عموما درب تمام اتوماتیک سانترال يا درب تمام اتوماتیک تلسکوپی آسانسور (و گاها درب اتوبوسي) مي‌باشد.

درب‌های آسانسور توسط شرکت‌های مختلف داخلی و خارجی تولید و عرضه می‌گردند. درب آسانسور حریری، درب آسانسور آریان سیستم رو (ARS) و درب آسانسور سلکوم ایتالیا (SELECOM) از معروف‌ترین شرکت‌های تولید کننده درب‌ آسانسور موجود در بازار می‌باشند. به طور معمول قیمت درب آسانسور خارجی نسبت به درب‌های ایرانی بیشتر بوده و از کیفیت و طول عمر بالاتری نیز برخوردار می‌باشند.

 

نصب درب آسانسور

در خصوص پياده‌سازي و نصب درب آسانسور مي‌بايست نكات ذيل را در نظر داشت:
   - درب طبقات آسانسور مي‌بايست فاقد هر گونه منفذ یا لبه‌های تیز و برنده باشد.
   - درب طبقات آسانسور مي‌بايست از فلز یا جنسی ساخته شوند که با گذشت زمان تغییر شکل پيدا نكند.
   - فاصله بین لبه‌هاي درب آسانسور و چهارچوب بايد از ۶ میلیمتر كمتر باشد.
   - ارتفاع درب طبقات آسانسور نبايد از ۲ متر كمتر باشد.
   - درب آسانسور جز هنگام توقف کابین مقابل طبقات نمي‌بايست باز گردد.
   - هنگام عبور یا گیر کردن مسافرين بین درب‌هاي آسانسور، باید درب آسانسور به شكل خودكار باز شود.
   - نیروی بسته شدن درب‌ آسانسور اتوماتیک، بايد  به میزانی باشد که به مسافرين آسیب نرساند.

قيمت درب آسانسور ،  فروش انواع درب آسانسور ،  موتور درب آسانسور ،  قفل درب آسانسور ،  تولید کننده گان درب آسانسور




مجموعه قوانین | انتقاد و پیشنهاد | درباره ما