دکورنما ارسال: ۱۳۹۳/۶/۲۸ بروز رسانی: ۱۳۹۳/۶/۲۸
انواع کف کاذب چیست :
کفهای کاذب از نظر کاربردی به چهار دسته تقسیم می شوند :
1- کف های مخصوص جهت نصب گرمایش کف و کاهش رطوبت:
2- کف های مخصوص انتقال آبهای سطحی ، خاک و ماسه:این نوع کف های کاذب مشبک و یا درزدار می باشند که در آزمایشگاه ها ،سالنهای تولید مواد شیمیائی ،آبکاری ها وکارخانه جات داروئی و غذایی و حتی دور استخرهای ورزشی و اماکن عمومی مورد استفاده قرار می گیرد.
3- کف های مخصوص پوشاندن تأسیسات
4- کف های مخصوص سبک سازی ساختمان
کفهای کاذب از نظر نوع و جنس مواد به دسته های زیر تقسیم می شوند :
1- کف کاذب فولادی : پانل های این نوع کف کاذب از ورقهای فولادی تولید می شود.می توان از پارکت ، موکت و سرامیک نیز جهت پوشش دادن سطح رویی آنها استفاده کرد.این محصول معمولا در مراکز پر تردد ، اداری ، اتاق کامپیوتر ، اتاق سرور و سویچینگ های مخابراتی و فضاهایی که باید کف از استحکالام بالایی برخوردار باشد ، استفاده می شود.این سیستم از مقاومت بالا نسبت به رطوبت و وزن بر خوردار می باشد برای همین در مناطق با درصد رطوبت بالا استفاده می شود.
2- کف کاذب سنگی (سنگ فرش خشک):پانل های این نوع کف کاذب از سنگ های گرانیت کالیبره شده تولید می شود،از نظر ظاهری بسیار مشابه به سنگ طبیعی بوده.
3- کف کاذب چوبی:این نوع کف کاذب متشکل از هسته مرکزی MDF یا نئوپان میباشد که به وسیله ورق گالوانیزه و یا آلومینیوم احاطه گردیده است و رویه آن PVC یا HPL می باشد.این محصول از نظر اقتصادی بسیار مقرون بصرفه میباشد.
4- کف کاذب آلومینیومی:به دلیل مقاومت در برابر رطوبت و عدم امکان خوردگی عنصر آلومینیوم ، کف کاذب آلومینیومی برای محیط های مرطوب بسیار مناسب می باشد.همچنین در برابر آتش مقاوم بوده وبرابر فشار و ضربه از مقاومت بالایی برخوردار است
5- کف کاذب سرامیکی:این نوع کف کاذب با روکش سرامیکی است،این نوع از کف های کاذب عموماً دارای پایه های بسیار کوتاه و تایلها با هدایت حرارتی بالا هستند که برای بارهای سنگین مناسب نمی باشند
6- کف کاذب شیشه ای:این نوع کف کاذب با صفحات شیشه ای برای نورپردازی و نمایشگاه ها بکار گرفته می شود.
......