آسانسور - قیمت اسانسور - فروش آسانسور - بالابر - پله برقی

ارسال: بروز رسانی: ۱۳۹۴/۱/۲۷

آسانسور - قیمت اسانسور - فروش آسانسور - بالابر - پله برقی

آسانسور

آسانسور يا ascenseur (به انگليسي Elevator يا  Lift) واژه‌اي فرانسوي بوده و به وسيله‌اي كه جهت جابه‌جايي و حمل و نقل عمودی اشخاص يا کالا بین طبقات يك ساختمان استفاده مي‌شود اطلاق مي‌گردد. حركت كابين آسانسور به وسيله بخش تامين نيروي محركه آن صورت مي‌پذيرد. يكي از مرسوم‌ترين روش‌هاي تامين نيروي محركه در آسانسورها استفاده از سيستم كششي مي‌باشد. در يك آسانسور كششي اتاقك يا كابين آسانسور به کابل‌های فولادی متصل مي‌شود. این کابل‌ها روی يك قرقره شیار دار حرکت كرده و طرف دیگر آن‌ها به وزنه‌هاي تعادل متصل می‌باشد. حركت اين مجموعه به کمک يك موتور الکتریکی صورت مي‌گيرد. علت استفاده از وزنه‌هاي تعادل در آسانسورهاي كششي کمک به بالا بردن آن مي‌باشد زيرا در غیر این‌صورت برای حركت آسانسور به بالا مي‌بايست از موتورهای بسیار قوی استفاده شود. بديهي است با توجه به سقوط طبيعي اجسام به سمت پايين، استفاده از اين وزنه‌ها مانع بزرگی براي حرکت آسانسور به سمت پايين محسوب نمي‌گردند. وزن وزنه‌هاي تعادل معمولا برابر وزن کابین بعلاوه نصف وزن ظرفیت کابین (هر نفر 75 کیلوگرم) مي‌باشد. به طور کلی اجزای آسانسور یا قطعات آسانسور شامل قطعات مکانیکی آسانسور، قطعات الکترومکانیکی و قطعات الکترونیکی آسانسور می‌باشند. سیستم مکانیکی آسانسور شامل قطعاتی نظیر کابین آسانسور (Car)، درب طبقات آسانسور (Landing Door)، ریل‌های راهنما (Guide Rail)، سیم بکسل (Wire Rope)، گاورنر، پاراشوت و وزنه تعادل می‌باشند. قطعات الکترومکانیکی نیز شامل موتور آسانسور و درب کابین آسانسور (Car Door) بوده و قطعاتی نظیر تابلو فرمان آسانسور (Control Panel)، شاسی احضار (Operating Panel)، جعبه روزیون، فوتومگنت، مگنت دربازکن و لمینت شالتر تشکیل دهنده قطعات الکترونیکی آسانسور می‌باشند.
 

نصب آسانسور

محيط نصب آسانسور نیز از سه بخش تشکیل شده است:

     - موتورخانه آسانسور: جهت نصب موتور و گیربکس و تابلوهاي برق و کنترل آسانسور
     - چاه آسانسور (Hoist Way): جهت حرکت کابین و وزنه‌هاي تعادل (همچنین نصب ریل‌ها و درها)
     - چاهک (پایین‌ترین قسمت چاه آسانسور): محل نصب بافرها (ضربه گیرها)، لوازم گاورنر سقوط، استقرار سکوی ضربه گیر و ...
 

انواع آسانسور

آسانسورها را از دیدگاه‌های مختلف نظیر کاربرد، نوع اعمال نیروی محرکه و ... دسته بندی می‌کنند.

انواع آسانسوراز نطر كاربرد

امروزه از آسانسورها در کاربردهای مختلفی استفاده می‌گردد. از این دیدگاه می‌توان آسانسورها را به انواع مختلفی نظیر: آسانسور مسافربر، آسانسور خدماتی و باربر، آسانسورهای بیمارستانی (آسانسور بیمار بر، آسانسور تخت‌ بر، آسانسور معلول‌ بر و ...)، آسانسور ماشین‌ بر، آسانسور غذابر، آسانسور کتاب‌بر و ... دسته‌بندی کرد:

آسانسور مسافربر

آسانسور مسافربر (Passenger Lift) با امکانات و تجهیزات ایمنی مناسب جهت استفاده افراد طراحی می‌گردد. یک آسانسور مسافربر به طور معمول حدود ۲۳۰۰ کیلوگرم وزن داشته و قادر به حمل حدود ۱۶۰۰ کیلوگرم می‌باشد. کنترل این آسانسورها ممکن است به شکل خودکار بوده یا توسط اپراتورهایی که در داخل آسانسور سوار هستند صورت پذیرد.

آسانسور باربر

از آسانسور باربر (Cargo Lift) جهت جابه‌جایی کالا بین طبقات ساختمان استفاده شده و ساختار و طراحی کابین آن‌ نیز به طور معمول تنها حمل اشیاء را ممکن می‌سازد. آسانسورهای باربر نسبت به آسانسورهای مسافربر دارای سرعت کمتری بوده و در سیستم حرکتی آن‌ها از دو قرقره استفاده می‌شود. جهت امنیت بیشتر آسانسورهای باربر در حمل کالاهای با وزن زیاد، یک سمت تمامی کابل‌های فولادی به حسگرهای فشار روغن متصل می‌گردد تا در صورت پارگی هر یک از کابل‌ها سیستم خاموش و در وضعیت نجات اضطراری قرار گیرد.

آسانسور ماشین بر

آسانسور ماشین بر (Car Lift) از بزرگ‌ترین انوع آسانسورها بوده و از آن‌ها جهت حمل خودرو به طبقات مختلف استفاده می‌گردد. ابعاد کابین آسانسورهای خودروبر معمولاً حدود 2.5 تا 3 متر در 4.5 تا 6 متر بوده و دارای ظرفیتی بین 2.5 تا 7 تن می‌باشند. در این آسانسورها از لحاظ ارتفاع محدودیتی وجود نداشته اما بهتر است تا ارتفاع سه طبقه از سیستم هیدرولیک و برای ارتفاع‌های بالاتر از آن از سیستم کششی استفاده شود. استفاده از آسانسور ماشین‌بر نیاز به برق مصرفی سه فاز دارد.

آسانسور بیمار بر

از آسانسور بیمار بر (Bed elevator) در مراکز درمانی و مراکز نگهداری از سالمندان و معلولین استفاده می‌گردد. ابعاد کابین این آسانسورها با توجه به نیاز طراحی شده و معمولا در طراحی آن‌ها استانداردهای لازم جهت محیط‌های بیمارستانی (از لحاظ بهداشتی و کاربری) لحاظ می‌گردد.

آسانسور غذا بر

از آسانسور غذابر در مکان‌هایی نظیر رستوران‌ها، فروشگاه‌ها و مکان‌های نگهداری مواد غذایی استفاده می‌گردد. آسانسورهای حمل غذا با توجه به نیاز، با ظرفیت‌های مختلف و با کابین قفسه‌بندی شده و تمام استیل طراحی و ساخته می‌شوند. ارتفاع کابین این آسانسورها معمولا کمتر از 1.5 متر بوده و با سیستم‌های هیدرولیک و کششی قابل اجرا و پیاده‌سازی می‌باشند.

آسانسورهای خانگی

آسانسورهای خانگی به چاهك، موتورخانه و برق سه فازنیازی ندارند. آسانسور خانگی معمولا صدایی نداشته و دارای مصرف برق پایینی می‌باشد. این آسانسورها در ابعاد کوچک موجود می باشد.

آسانسور های کارگاهی tcch

این نوع آسانسور در مکان های کارگاهی و سایت های ساختمانی و کارخانجات به کار می روند.ضریب ایمنی وقدرت و استحکام آن ها بالا بوده و بعد از تولید در کارخانه به طور عملی تست و آزمایش میگردد.
 

انواع آسانسور از نظر نیروی محرکه

انواع آسانسور از نظرنحوه اعمال نیروی محرکه به کابین عبارتند از :
- آسانسور کششی: آسانسوري است که از یک کابین اسانسور ,یک فلکه گيربکس چرخشی و یک وزنه تعدل که هر کدام در جهت مخالف هم بالا و پايين ميروندتشکیل شده است.
- آسانسور هیدرولیک: سیستم جک هیدرولیکی باید تمامی کابین و مسافران را جا به جا کند. اغلب براي ارتفاعات کم و سرعت هاي کم کاربرد دارد و مي تواند داراي وزنه تعادل نيز باشد.
- آسانسور وینچی: نوعی آسانسور است كه با زنجیر یا طناب فولادی آویزان شده و نیروی رانش به طریقی به غیر از اصطكاك به آن وارد می شود. در این نوع آسانسورها قاب وزنه وجود ندارد.
 

بالابر و پله برقی

بالابر: بالابر به دستگاهی گفته میشود که به منظور حمل بار و نفر ، یا کار در ارتفاع و یا در خطوط تولید جهت انتقال بار و هم سطح سازی به کار می رود.
بالابرهای سیار:جهت کار در ارتفاع و یا انتقال بار و نفر و انجام امور خدماتی ،رنگ آمیزی ، ساخت سازه ها و ساختمان ها و... کاربرد دارد.
بالابرهای ثابت:بالابرهای ثابت معمولاًدر خطوط تولید ،انبارها و... جهت جابجایی بارهای سنگین و یا انتقال بار ،خودرو و همسطح سازی کاربرد دارند.
پله برقی:پله برقی یک چرخه تکرارشونده از پله‌های در گردش است.

برای اطلاع از قیمت آسانسور و خدمات آن به لیست شرکت‌ فعال در زمینه فروش آسانسور در بالای صفحه مراجعه فرمایید.



پنل شاسی و نمایشگر آسانسور

پنل شاسی و نمایشگر آسانسور

پنل شاسی آسانسور,نمایشگر آسانسور,شاسی پنل آسانسور,قیمت نمایشگر آسانسور,لیست شرکتهای فروش شاسی پنل آسانسور و نمایشگر آسانسور,طرح ها و مدل های پنل شصتی، نمایشگر lcd آسانسور,نمایشگر اسانسور

قطعات آسانسور - قیمت و فروش انواع قطعات آسانسور

قطعات آسانسور - قیمت و فروش انواع قطعات آسانسور

قطعات آسانسور ،  قیمت قطعات آسانسور ، فروش قطعات آسانسور ،  قطعات آسانسور هیدرولیک ، انواع قطعات آسانسور ، اجزا و قطعات آسانسور ، اجزای آسانسور ، اجزای تشکیل دهنده آسانسور ، قطعات مکانیکی آسانسور ، قطعات الکترونیکی آسانسور ، ريل راهنما آسانسور ، سیم بکسل آسانسور ، گاورنر ، پاراشوت ، شاسی احضار ، جعبه روزیون فوتومگنت

تابلو فرمان آسانسور

تابلو فرمان آسانسور

تابلو فرمان آسانسور، قیمت تابلو فرمان ، فروش تابلو فرمان آسانسور ، تولید تابلو فرمان ، لیست قیمت تابلو فرمان آسانسور

درب آسانسور - قیمت و فروش انواع درب آسانسور

درب آسانسور - قیمت و فروش انواع درب آسانسور

درب آسانسور ، قيمت درب آسانسور ، فروش درب آسانسور ، درب اتوماتیک آسانسور ، درب لولایی آسانسور ، درب سانترال آسانسور ، درب تلسکوپی آساسنور ، موتور درب آسانسور ، قفل درب آسانسور ، تولید کننده گان درب آسانسور ، نصب درب آسانسور ، درب آسانسور حریری

نصب و نگهداری آسانسور و بالابر

نصب و نگهداری آسانسور و بالابر

نصب آسانسور,نگهداری آسانسور,نصب بالابر,نگهداری پله برقی,تعمیر آسانسور,تعمیر بالابر,نصب انواع آسانسور, بالابر,شرکت نصب آسانسور و بالابر

کابین آسانسور - طراحی کابین آسانسور - کابین آسانسور شیشه ای

کابین آسانسور - طراحی کابین آسانسور - کابین آسانسور شیشه ای

کابین آسانسور یکی از بخش های مهم آسانسور می باشد. کابین استیل آسانسور،  کابین آسانسور فرمیکا، کابین آسانسور تمام استیل و کابین آسانسور شیشه ای تنها بخشی از انواع کابین آسانسور می‌باشند. تعیین  ابعاد کابین آسانسور و تزئینات داخل کابین از موضوعات مهم در طراحی کابین آسانسور می‌باشند. عدم نصب تزیینات جدید روی تزیینات قدیمی از مهمترین نکات در بازسازي كابين آسانسور می‌باشد که شرکت‌های کابین سازی آسانسور می‌بایست به آن توجه داشته باشند.

آسانسور | انواع آسانسور

آسانسور | انواع آسانسور

آسانسورها از لحاظ نحوه اعمال نیروی محرکه به کابین (عملکرد موتور) متفاوت بوده و به به چهار دسته آسانسورهای کششی، آسانسورهای هیدرولیک، آسانسورهای وینچی و آسانسورهای مغناطیسی تقسیم می‌شوند. در کشور ما پیاده‌سازی و فروش آسانسورها اغلب بر اساس سیستم‌های کششی یا هیدرولیک صورت می‌پذیرد.
 

موتور آسانسور - قیمت موتور آسانسور - فروش موتور آسانسور

موتور آسانسور - قیمت موتور آسانسور - فروش موتور آسانسور

موتور آسانسور از مهم‌ترین قطعات آسانسور بوده و در دو نوع کلی موتور گیربکس آسانسور و موتور گیرلس آسانسور عرضه می‌شود. قیمت موتور آسانسور گیرلس بیشتر از قیمت موتور گیربکس آسانسور بوده و در مقابل استفاده از این موتورها دارای مزایایی نظیر مصرف برق کمتر، راندمان بالاتر، ایجاد صدای کمتر و ... می‌باشد. موتور آسانسور الکامپ، موتور آسانسور آلبرتو ساسی، موتور آسانسور مونتاناری، موتور آسانسور سیکور، موتور آسانسور جم و موتور آسانسور آکار تنها برخی از انواع موتور آسانسور بوده که توسط شرکت‌های فروش موتور آسانسور ارائه می‌شوند.

معرفی شرکت های فروش انواع پله برقی- راهنمای خرید

معرفی شرکت های فروش انواع پله برقی- راهنمای خرید

در این بخش به معرفی انواع پله برقی و شرکت های فروش پله برقی خانگی و صنعتی، رمپ برقی و واردکننده ها وتولید کنندگان خارجی و داخلی در زمینه رمپ خانگی می پردازیم.

بالابر برقی وکلایمر,فروش و قیمت بالابر برقی وکلایمر,شرکت فروش بالابر

بالابر برقی وکلایمر,فروش و قیمت بالابر برقی وکلایمر,شرکت فروش بالابر

در این بخش به معرفی محصولات و شرکت های بالابر برقی وکلایمرمی پردازیم .برای استعلام قیمت و فروش بالابر برقی وکلایمر روی شرکت ها کلیک کنید


مجموعه قوانین | انتقاد و پیشنهاد | درباره ما